Sevgili ziyaretçilerim, bloguma menüdeki kategorilerim dahilinde katkıda bulunarak, isminizi ve sesinizi duyurmak istiyorsanız, benimle iletişime geçer misiniz?

29 Mart 2017 Çarşamba

Poğaça - Turkish Pastry Dish


Daha önce hiçbir yerde tarifini görmediğim poğaçayı kendime özgü tarifimle denedim ve çok beğendim.




Evde lor peyniri yapmaya karar vermiştim. Ama yapanlar bilir ki lor peynirinden geriye kalan peynir altı suyu diye yararlı bir kısım ortaya çıkıyor. Bu yararlı suyu dökmek yerine değerlendirmek istedim. İsterseniz tarife Hamur işi ve Tatlı Tariflerim böümünden göz atabilirsiniz.


I've tried the dough with my own recipe, which I have never seen before, and I like it very much.

I decided to make curd cheese at home. However, those who make the cheese know that a useful part of the cheese, is called whey, comes out after curd cheese was made. I wanted to evaluate this useful water instead of pouring to the sink. If you want, you can take a glance at the Pastry and Dessert Recipes link. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder